11 Nisan 2013 Perşembe

Sponsorlu Bağlantılar

Popstar 2013 Yarışmacı Ve Jüri Üyeleri


Popstar 2013 Yarışmacı Ve Jüri Üyeleri.Popstar 2013'ün dev jürisi Bülent Ersoy, Serdar Ortaç, Demet Akalın ve Orhan Gencebay. Eğer siz de, sesinize güveniyorsanız ve bu dev jürinin tavsiyelerinden faydalanmak ve tüm Türkiye'ye sesinizi duyurmak istiyorsanız seçmelere katılın. Popstar Türkiye'de sadece pop şarkılar söyleniyordu. Popstar Alaturka'da yarışmacıların hepsinin Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Arabesk dallarında söyleyebilmesi gerekiyordu. Popstar 2013'te tüm bu türler var ancak yarışmacıların bu türlerden sadece birinde yetenekli olması bekleniyor.
16 yaşında veya daha üstündeyseniz ve pop, TSM, THM veya Arabesk dallarından birinde iyi şarkı söylebildiğinize inanıyorsanız seçmelere katılabilirsiniz.
Daha önce bir Popstar seçmesine katıldıysanız bunu bilirsiniz. Seçme sürecinin büyük bölümü sıra beklemekle geçecektir. Jürinin karşısında şarkı söyleyeceğiniz süre çok kısadır. Daha şarkıya başlamadan duruşunuz bakışınızdan ilk notunuzu alırsınız. Şarkıya başladığınız anda, şarkıya doğru veya yanlış sesle başlamanızla ve sesinizin gücünü doğru veya yanlış ayarlamanızla birinci aşamayı geçip geçemeyeceğiniz anlaşılır. Böylece birinci aşama sadece birkaç saniyede bitecektir. Bazen jüri, bir adaydan farklı bir veya iki şarkı isteyebilir. Emin olamazsa şarkının tümünü dinlemek isteyebilir. Bütün dünyada olduğu gibi bu sistem bu şekilde sizi ikinci aşamaya taşır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar