8 Nisan 2013 Pazartesi

Sponsorlu Bağlantılar

Bir Aşk Hikayesi Konusu ve Oyuncuları Fox Tv


Fox TV ekranlarına hızlı bir giriş yapan bir aşk hikayesi muhteşem kadrosu ve konusu ile Fox TV ekranlarında başladı.. Bir aşk hikayesi dizisinin konusunu ve oyuncularını merak eden okurlarımız için dizinin kadrosunu ve konusunu yayınlamak istedik..

Bir Aşk Hikayesi Dizisi,Bir Aşk Hikayesi Dizisi Konusu,Bir Aşk Hikayesi Dizisi Oyuncuları, Bir Aşk Hikayesi Kadrosu

Seçkin Özdemir (Korkut Ali),Damla Sönmez (Ceylan German),Zuhal Olcay (Gönül Karanlı),Yamaç Telli (Tolga karanlı) Elçin Sangu  (Eda Çağlar) Ayberk Pekcan  (Tahsin German),Ayşen Sezerel (Aysel german),Güneş Sayın  (Emine Sarısoy),Haldun Resuloğlu  (Hakkı) ,Onay Kaya  (Selim German) ,Asena Keskinci  (Ece German)
Bir Aşk Hikayesi Konusu : Kadere isyanla, aşka yakılan ağıtların arasına sıkışıp kalmış genç bir adam… Geç kalmışlıkların, keşkelerin, aşkı bulduğunda yitirmenin dokunaklı hikayesi…
Adı Korkut Ali... Almanya’da yurt dışına evlatlık verilen gençlerle yapılan bir televizyon programında kameralara gerçek ailesi hakkında olumlu konuşan tek gençtir o. Ta ki talihsiz bir olay sonucu ülkesine geri dönene dek...
Giderilemez anne hasretini yaşarken bir de aşk girecektir Korkut Ali’nin hikayesine. Benzerine masallarda bile az rastlanacak bir aşkın hikayesi Fox TV de başladı..

Bir Aşk Hikayesi Dizisi,Bir Aşk Hikayesi Dizisi Konusu,Bir Aşk Hikayesi Dizisi Oyuncuları, Bir Aşk Hikayesi Kadrosu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar